Skip to content
Menu

Polyurethaan

Polyurethaan vormproducten

Welkom bij DJK Products, waar we gespecialiseerd zijn in hoogwaardige polyurethaan vormproducten die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Ontdek hier hoe polyurethaan, ook wel PU genoemd, toepassingen in de landbouw, machinebouw, automotive, betonindustrie en transportrollen naar een hoger niveau tillen.

Neem contact op

Bij DJK Products geloven we in maatwerk, kwaliteit en uitstekende service. Ben je benieuwd wat polyurethaan voor jou kan betekenen? Vraag een prototype aan om het zelf te ervaren!

Waarom kiezen voor polyurethaan?

Polyurethaan, een veelzijdig en duurzaam materiaal, biedt tal van voordelen voor verschillende toepassingen. Bij DJK Products hebben we onze eigen gieterij voor polyurethaan, waardoor we op maat gemaakte vormproducten kunnen leveren die perfect aansluiten op jouw behoeften.
 
Polyurethaan staat bekend om zijn flexibiliteit en weerstand tegen slijtage, waardoor het een langere levensduur garandeert dan veel andere materialen, zoals PTFE, rubber en elastomeer. Daarnaast is het goed bestand tegen oliën en andere vloeistoffen. Bovendien vereist het gieten van polyurethaan lagere matrijskosten, zelfs bij lage aantallen, wat het een kosteneffectieve keuze maakt voor zowel kleine als grote series.

Maatwerk en snelle oplossingen

Bij DJK Products streven we naar efficiëntie en maatwerk. Onze modellen en matrijzen kunnen wij zelf gieten en producten, waardoor wij veel controle hebben op het productie- en leveringsproces. Of je nu afschermhulzen nodig hebt voor machines of specifieke vormen voor jouw industrie, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw toepassingen voldoen.

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom verzamelen we nauwkeurige gegevens van onze klanten, zoals in- en uitwendige maten, minimale en maximale lengte, en aansluitpunten, om ervoor te zorgen dat onze polyurethaan vormproducten perfect passen en functioneren zoals verwacht.

Flexibiliteit in toepassing en afwerking

Daarnaast biedt polyurethaan niet alleen flexibiliteit in vorm, maar ook in afwerking. Of je nu een ruwe afwerking nodig hebt voor extra grip of een gepolijste afwerking voor een esthetische uitstraling, wij kunnen aan al jouw wensen voldoen. Bovendien zijn polyurethaan oplossingen beschikbaar in verschillende hardheden, van 55 tot 95 shore A en van 60 tot 70 shore D, waardoor je de juiste hardheid voor jouw toepassing kunt kiezen.

Gegoten en gedraaide polyurethaan (PU) vormproducten
Gegoten en gedraaide polyurethaan (PU) vormproducten

De mogelijkheden van polyurethaan vormproducten

Ben je klaar om polyurethaan vormproducten toe te passen binnen de omgeving van jouw machines of apparaten? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan voor jouw specifieke behoeften. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot levering. Onthoud dat DJK Products erg snel kan schakelen als het gaat om polyurethaan vormen, waardoor wij snel en kwalitatieve vormproducten kunnen leveren in welke kleur dan ook.

Neem contact op

Bij DJK Products geloven we in maatwerk, kwaliteit en uitstekende service. Ben je benieuwd wat polyurethaan voor jou kan betekenen? Vraag een prototype aan om het zelf te ervaren!

Gegoten en gedraaide polyurethaan (PU) vormproducten

Adres

Minervum 7170 A,
4817 ZN, Breda

Registratie

HK-nr: 83701559

© De Jong Kunststofbewerking BV 2024.
Alle rechten voorbehouden