Skip to content
Menu

Maak kennis met
DJK Products

Een kleinschalig bedrijf met een grote passie voor hoogwaardige kunststof oplossingen. Met meer dan 33 jaar ervaring in de industrie hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd in de markt van balgen en polyurethaan.

Van aanvraag tot
oplossing

Onze missie is om klanten te voorzien van maatwerk producten voor harde en zachte kunststoffen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om balgen, polyurethaan oplossingen, rubber of elastomeer producten, wij streven naar perfectie in elk detail.

Over ons

Op de hoogte blijven?

Over ons

Toewijding aan
maatwerk

Bij DJK geloven we niet in standaardoplossingen. Elk product dat onze werkplaats verlaat, is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Onze focusgebieden

Hoewel we een breed scala aan industrieën bedienen, ligt onze focus met name op de farmaceutische, voedings- en chemische industrie. De toepassingen liggen veelal binnen de machine- en apparatenbouw. We begrijpen de complexiteit en de kritische eisen van deze sectoren en ondersteunen onze klanten met industrie specifieke kennis bij hun meest uitdagende projecten.

Over ons
Over ons

Team van experts

Ons team bestaat uit een kleine groep vakmensen met een gedeelde passie voor het verspanen van kunststof, polyurethaan, rubber en elastomeer.

We spreken Nederlands, Engels en Duits om ervoor te zorgen dat we effectief kunnen communiceren met klanten over de hele wereld.

Meegroeien?

Bij DJK hebben we de wil en passie om te groeien en uit te breiden!
Wil je met ons meegroeien? Bekijk hier de onderstaande vacatures.

Onze
servicebelofte

We streven naar betrokkenheid en de hoogste kwaliteit service op zowel communicatie- als productniveau. We denken graag met je mee in het ontwerpproces en adviseren over materialen en strategische keuzes voor je toepassing.

Over ons

Wat maakt ons bijzonder

Over ons

Flexibele productie
en planning

Over ons

Korte levertijden

Over ons

Uitgebreid netwerk
aan leveranciers

Over ons

Het bedienen van een
brede klantvraag

Over ons

Toewijding aan
kwaliteit

Neem contact op

Wil je graag in contact komen? Klik dan hier.

Over ons

Adres

Minervum 7170 A,
4817 ZN, Breda

Registratie

HK-nr: 83701559

© De Jong Kunststofbewerking BV 2024.
Alle rechten voorbehouden